15. mája 2024

Remišová okusila vlastnú medicínu! Môže zato Sulík! Bábkoherečka kritizuje olizovača mikrofónov

0

Veronika Remišová sa na sociálnej sieti vyjadrila, že Richard Sulík ju v televízii označil za ministerku, ktorá bola neschopná a zodpovedná za prepadnutie eurofondov, hoci doteraz neprepadlo jediné euro. Remišová tvrdí, že Sulík zneužíva neznalosť ľudí v tejto problematike a klame rovnako ako Robert Fico. Remišová tiež vysvetlila, že staré eurofondy boli nastavené tak, že za každú oblasť plne zodpovedajú jednotlivé ministerstvá, ktoré riadia operačné programy.

Toto vyjadrenie Veroniky Remišovej sa týka diskusie v nedeľnej relácii TA3 V politike, kde bola spomenutá aj jej osoba. Richard Sulík v diskusii kritizoval Remišovú za jej politický profil a prístup k riešeniu aktuálnych problémov. Remišová sa na toto vyjadrenie odozvala na sociálnej sieti a obhajovala sa pred kritikou.

„Richard Sulík ma dnes v televízii označil za ministerku, ktorá bola neschopná a zodpovedná za prepadnutie eurofondov hoci doteraz neprepadlo jediné euro. Zneužíva tak neznalosť ľudí v tejto problematike a klame rovnako ako Robert Fico. Tak ešte raz a od začiatku, pán Sulík!“ S výkričníkom na konci vety je takmer počuť krik Veroniky Remišovej na sociálnej sieti.

„Staré eurofondy Smer/Hlas nastavil tak, že za každú oblasť plne zodpovedajú jednotlivé ministerstvá, ktoré riadia operačné programy a vy to veľmi dobre viete,“ vysvetlila Veronika Remišová.

„Na ministerstve, ktoré som riadila ja neprepadlo a neprepadne ani jedno jediné euro z eurofondov, dokonca za 3 roky neprepadlo ani jediné euro v žiadnom z hlavných fondov,“ dodala.

A rovno sa pustila do Richarda Sulíka, predsedu strany SaS

„Ak sa pod schopnosťami rozumie prepíjanie štátnych peňazí v Dubaji, bránenie peňazí pre najväčších oligarchov a vyvážanie sa s Geissenovcami po Slovensku vo vrtuľníku finančnej skupiny, alebo zneužívanie vládneho špeciálu na dovolenku svojej dcéry, tak potvrdzujem, ste mimoriadne schopný politik!“ Opäť s výkričníkom uviedla Veronika Reimšová.

„Navyše, zlyhania Richarda Sulíka na ministerstve hospodárstva sú dlhodobo známe. Jedinou jeho agendou boli jeho výlety do Dubaja, ktoré Slovensku priniesli nulovú pridanú hodnotu a sú podané trestné oznámenia za jeho šafárenie so štátnymi peniazmi,“ myslí si Veronika Remišová.

„Pokiaľ ide o eurofondy, dlhodobo odmietal navýšiť peniaze na eurofondovú výzvu Zelená domácnostiam, hoci prostriedky boli k dispozícii, ktorá by pomohla tisíckam domácností zvládnuť zelenú transformáciu a energetickú krízu a vyhováral sa na nedostatok administratívnych kapacít, čo je len iné slovo pre pohodlnosť,“ kritizovala Remišová, predsedu strany SaS, Richarda Sulíka.

„V oblasti školstva predstavitelia zamestnávateľov kritizovali, že v úvode volebného obdobia zrušil jeho minister výzvy za 150 miliónov určené na inovácie a výskum, ktoré mohli pomôcť podnikom zlepšiť konkurencieschopnosť a prepojiť výskum s priemyslom, čo je veľká škoda,“ neodpusitla si poznámku ani smerom k exministrovi školstva Branislavovi Gröhlingovi (SaS).

„Predvolebná kampaň sa dá viesť aj normálne a slušne, nie na spôsob Fica a jeho klamstiev,“ napomenula medzi riadkami Remišová Richarda Sulíka.

„Takéto klamstvá Richarda Sulíka len prispievajú k dezilúzii a frustrácii celého antificovského a protiextrémistického frontu, keďže namiesto normálnej politickej kampane SAS vedie len primitívny boj založený na podvádzaní ľudí,“ myslí si Veronika Remišová.

FB Remišová/JNS




Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *