14. mája 2024

Judr. Štefan Harabin reaguje na obžalobu: Už teraz sa teším!

0

Cisár je nahý, vravel Harabin, jeden z mála i v čase, keď mnohí politici s rúškom na ústach mlčali.

Špeciálna prokuratúra podala obžalobu na expredsedu Najvyššieho súdu a exministra spravodlivosti Štefana Harabina. Dôvodom je status, ktorý napísal vlani vo februári. Považujem to za ideálnu prezidentskú kampaň, uviedol bývalý sudca.

„Urobil by som presne to isté, čo Putin v súvislosti s udalosťami na Ukrajine,“ napísal Harabin deň po začiatku ruskej špeciálnej vojenskej operácie na Ukrajine.

V tejto súvislosti na neho boli podané viaceré trestné oznámenia zo strany poslancov, napríklad Juraja Šeligu, Andreja Stančíka, Kristiána Čekovského, Jána Benčíka alebo Ondreja Dostála.

Hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry Jana Tökölyová uviedla, že obžaloba na obvineného sa týka prečinu hanobenia národa, rasy a presvedčenia a prečinu schvaľovania trestného činu. V prípade dokázania viny Harabinovi hrozí trojročné väzenie.

JUDr. Štefan Harabin sa vyjadril k svojej obžalobe.

„Už teraz sa teším na otvorenú právnu konfrontácii na súdnom pojednávaní so Žilinkom a Lipšicom, ktorí zhodne v mene slovenskej republiky tvrdia a dali tomu i pečiatku Slovenskej republiky, že špeciálna vojenská operácia proti Ukrofašistom na Ukrajine je agresiou.

Slovenskí pomáhači ukrajinským Banderovcov, rovnako ako i prokurátori Honz, Nociar, Lipšic a Žilinka za zinscenovanie nezákonného trestného stíhania za príspevok o Putinovi v krátkom čase budú odsúdení v procese so súčasnými fašistami Norimberg II.

Na výrok: „Je historickou povinnosťou Rusov pacifikovať nacistov, ktorí so súhlasom Západu zavraždili takmer 15-tisíc civilistov, len preto, že boli Rusi. Teraz ide o osloboditeľskú misiu Ruska na Ukrajine v smere denacifikácie od Hitlerových pohrobkov a banderovcov v riadiacich štruktúrach. Rusko vojnu nikdy nezačína, Rusko vojny vedené proti nemu vždy iba končí v centre agresora.“, som hrdý a zopakoval by som ho v prípade potreby kedykoľvek.

Považujem to za ideálnu prezidentskú kampaň. Presne ako u Trumpa, uviedol bývalý dlhoročný sudca Štefan Harabin.




Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *