27. júla 2024

Šimečka už žobre o hlasy. Hystéria PS z volieb do EP Rastie

Pomýlené názory & "Zakomplexovaný despota" Michaal Šimečka

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Šimečka už žobre o hlasy. Panika PS že prehrajú voľby do EP. Michal Šimečka, predseda Progresívneho Slovenska (PS), sa zdá mať oprávnené obavy týkajúce sa politického súboja so stranou Smer. Šimečka na Facebooku vyjadril znepokojenie nad tým, že Smer tradične získava vo voľbách viac hlasov, než predpovedajú prieskumy verejnej mienky. Tento jav môže naznačovať, že PS čelí silnému súperovi a že nadchádzajúce voľby sú pre nich kľúčové.

V súčasnom politickom kontexte Slovenska, kde PS pokračuje v rétorike o potrebe rovnováhy moci a zdôrazňuje, že koalícia by nemala mať monopol na všetko, by tretia prehra v krátkom čase mohla byť pre stranu a jej vedenie veľkým sklamaním. Tento tlak je zrejmý z vyjadrení Šimečku, ktorý hľadá podporu a zdôrazňuje dôležitosť nadchádzajúcich volieb pre PS.

Mentálne znevýhodnený Šimečka stále nič nepochopil

Šimečka vyzýva svojich prívržencov, aby jeho status zdieľali, aby sa informácie dostali k čo najväčšiemu počtu ľudí. Týmto spôsobom chce zabrániť opakovaniu scenára, kedy PS tesne pred voľbami dobieha Smer, ale v samotných voľbách strana Smer získa neočakávane vysoký počet hlasov. Predseda PS zdôrazňuje, že v nadchádzajúcich voľbách, ktoré sa uskutočnia o štyri týždne, sa tento scenár nesmie zopakovať, čo naznačuje, že pre PS sú tieto voľby mimoriadne dôležité

Šimečkovu sektu čaká tvrdá realita

„Veľa ľudí sa dnes tvári pokojne, veď je to doména pro-európskeho tábora, PS to určite vyhrá, Smer utrpí porážku. Znovu tomu nasvedčuje aj pár prieskumov. Lenže realita nás môže všetkých opäť prefackať. Cítim, že voliči Smeru sú veľmi silne zmobilizovaní,“pokračuje  v obavách ten, ktorý sa v októbri už videl v kresle premiéra.

Nezabúda pripomenúť svoju toľkokrát obohranú pieseň o valcovaní spravodlivosti, médií, či zahraničnej politike a že teraz chce Smer zvalcovať aj európsku príslušnosť Slovenska, pri čom ráta s demotiváciou progresívcov.

Koho už len zaujíma jeho tliachanie „Jedno vám viem sľúbiť. My v PS spravíme absolútne všetko pre to, aby sme udržali Slovensko v Európe. (Ako , keby Slovensko niekam odchádzalo z Európy) Využijeme každú jednu hodinu do volieb naplno. Ale sami to nedáme. Zdieľajte túto správu a priveďte k eurovoľbám čo najviac ľudí. Je to pre nás všetkých spolu posledná šanca, ako ešte v roku 2024 uštedriť Smeru porážku vo voľbách. Vyberme si 8. júna politikov ako Ľudo Ódor, ktorí udržia Slovensko v Európe, nie Blahov a Kaliňákov, ktorí nám budú robiť iba hanbu,“ straší aj v závere Šimečka.

[monsterinsights_popular_posts_widget]



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *